Odorgone Professional helpt bij het verwijderen van onaangename luchtjes in onder andere woningen, auto’s en kleding. Bekijk hieronder alle toepassingen.

Woningen

Een schone en frisse woning is waar iedeeren naar streeft. Het is dan ook niet fijn als je last hebt van onaangename geurtjes in je huis. Met Odergone Professional zorg je ervoor dat deze vieze geurtjes verdwijnen

Kleding

Blijft er ook na het wassen een onaangename of muffe geur in kleding hangen? Dan biedt Odorgone Professional voor jou de oplossing. Odergone Professional neutraliseurt onaangename geurtjes en zorgt ervoor dat kleding weer fris ruikt!

Meubilair

Nieuwe meubels kunnen in de eerste weken een onaangename stank verspreiden. Een leren bankstel kan de eerste paar weken bijvoorbeeld een overdreven geur met zich meedragen. Om deze geuren weg te nemen biedt Odergone Professional de oplossing!

Auto

Ook last van nare geurtjes in uw auto? Of de stank in uw caravan na de winterstalling? Met Odorgone Professional ben je snel van deze problemen af!

Sport & Recreatie

Odorgone Professional is niet alleen voor de stank in je sportschoenen, maar ook voor de nare geurtjes in de schoenen van bowlingcentra’s, skihallen en ijsbanen.

Hotels & Horeca

Naast het verwijderen van alle nare geurtjes in hotelkamers, toiletten en vergaderruimtes, zorgt de Odorgone Professional er ook voor dat de stank van etensresten, ongelukjes met kleine hotelgasten en sigarettenrook in rookruimtes doet verdwijnen.