Wat is odorgone?

Odorgone is een ecologisch verantwoorde, professionele, afbreekbare, niet giftige, alles-in-een-mix van 37 essentiële plantenextracten die geuren absorbeert en vernietigt bij contact, waardoor uw huis en de omgeving fris, schoon en natuurlijk blijven.

Waar kan ik odorgone gebruiken?

Odorgone is veilig voor mensen, huisdieren en onze planeet. Gebruik het overal!

Heeft odorgone een geur?

Alleen tijdens gebruik kunt u de lichte geur van de natuurlijke ingrediënten van Odorgone ruiken. Nadat Odorgone de aanstootgevende geuren neutraliseert, elimineert het zijn eigen geur, waardoor de omgeving fris, schoon en natuurlijk blijft.

Verwijderd odorgone vlekken?

Odorgone is geen vlekkenverwijderaar, het is ontwikkeld om geuren te verwijderen. Echter, Odorgone heeft wat reinigende eigenschappen, dus je zult merken dat het sommige oppervlakken zal reinigen.

Kan ik Odorgone Dieren rechtstreeks op mijn huisdier spuiten?

Ja, Odorgone Dieren is een natuurlijk mengsel van plantenextracten die niet-toxisch en biologisch afbreekbaar zijn. Volg de aanwijzingen op onze ‘Hoe Odorgone te gebruiken’ en zorg ervoor dat u het niet in de ogen en neus van uw huisdier spuit.

Kan ik Odorgone gebruiken als een mondwater?

Nee, eet of drink geen Odorgone! Hoewel Odorgone niet-toxisch is, is het niet voor persoonlijke hygiëne.

Kan ik Odorgone gebruiken als een deodorant?

Nee, hoewel Odorgone niet-toxisch is, is het niet bedoeld voor persoonlijke hygiëne. Echter is Odorgone wel veilig om op kleding te spuiten.

Geeft Odorgone vlekken op stoffering?

Voor de zekerheid, stoffen die water zullen bevlekken, zoals zijde, moeten eerst op een onopvallende plaats worden getest.

Ik heb astma, heeft Odorgone invloed op mijn gezondheidssituatie?

Als u een aandoening heeft, neem dan alle nodige voorzorgsmaatregelen om uw veiligheid te garanderen zoals een mondkapje.