Odorgone Dieren helpt bij het verwijderen van onaangename luchtjes van dieren. Lees hieronder hoe Odorgone te gebruiken.

Ontlasting

Spuit Odorgone Dieren op de plek waar uw huisdeur zijn/haar ontlasting heeft achtergelaten en laat het door de lucht drogen.

Ontlasting op de vloer
Voeg 100ml Odorgone Dieren toe aan 1l water. Reinig het oppervlak met een sponsje en laat het vervolgens drogen.

Ontlasting op je huisdier
Maak uw huisdier nat met water. Spuit Odorgone Dieren direct op de ruikende plaatsen en wrijf dit goed in (pas op voor de neus en ogen van uw huisdier). Laat Odorgone Dieren 5 minuten intrekken. Spoel het huisdier volledig schoon en controleer op gemiste plekken. Gebruik uw favoriete huisdierenshampoo en droog uw huisdier vervolgens goed af.

Kattenbakken/benches

Begin met een lege kattenbak. Spuit de zijkanten en bodem van de kattenbak in met Odorgone Dieren (niet drogen) en voeg schoon kattenbakvulling toe. Spuit vervolgens Odorgone Dieren over de bovenkant van de schone kattenbakvulling.

Kennels/buitenplaatsen

Giet 100ml Odorgone Dieren in de tuinslangbevestiging. Spuit vervolgens het oppervlak schoon en laat het goed drogen.

Urine

Voeg 100ml Odorgone Dieren toe aan 1l water. Spuit Odorgone Dieren direct op de plek en laat het drogen. Dweil vervolgens het oppervlak en laat het wederom goed drogen.

Zit de urine er al wat langer?
De zwaartekracht heeft de urine naar het laagste punt gebracht en de geur zit diep onder het oppervlak. Herhaal bij blijvende stank de handelingen om zo de bron te bereiken en de geur definitief te elimineren.

Urine op hout of tegels
Zit de urine in scheurtjes of spleten, meng dan 1 deel Odorgone Dieren met 3 delen water. Breng het mengsel ruimschoots aan en laat het 5 minuten inwerken. Ga er vervolgens met een doek over om het oppervlak droog te maken.

Braaksel

Voeg 100ml Odorgone Dieren toe aan 1l water. Spuit Odorgone dieren direct op de plek waar het braaksel heeft gelegen en laat het goed drogen. Dweil vervolgens het oppervlak en laat het wederom goed drogen.

 Voertuigen

Spuit Odorgone Dieren op stoelen, dashboard, vloermatten, kofferbak en asbak om de stank te verwijderen.

Tip: Spuit Odorgone Dieren in het airconditioningsysteem, bij luchtinlaat met de blower op laag een laag niveau.